Termékcsere menete

Amennyiben a megvásárolt terméket más termékre, vagy más méretre szeretné cserélni, ezt megteheti a vásárlástól számított 30 naptári napig.

A csere menete az alábbi:

Visszaküldheti Ön is a csomagot és kérheti tőlünk a csomagcserét.

FONTOS: egy terméket csak eredeti csomagolásában, sérülésektől mentesen áll módunkban cserélni!

Amennyiben Ön küldi vissza számunkra a csomagot:

- Kérjük küldje vissza címünkre a nem megfelelő méretű terméket. A cím: Munkaruházatibolt.hu Kft. (1046 Budapest, Kiss Ernő u. 2.)

- A csomagolásra legyen szíves írja rá a megrendelés számát.

- Kérjük írja meg e-mail-ben (info@munkaruhazatibolt.hu) a helyes méretet vagy a másik termék cikkszámát, amire szeretné, ha kicserélnénk a terméket.

- Amint visszaérkezik a termék, küldjük Önnek a helyes méretet. Ez általában 2-5 munkanapot vesz igénybe. Amennyiben külföldi készleten van, akkor 5-10 munkanapot is lehet.

Amennyiben ugyanolyan terméket választ, csak más méretet az újbóli csomagküldésnek a költségét kell csupán fizetnie, mely 1.890 Ft. Ezt az összeget utánvéttel kell fizetnie.

 

Amennyiben csomagcsere szolgáltatás keretében kéri tőlünk a cserét:

Kérjük írja meg nekünk e-mailben (info@munkaruhazatibolt.hu), hogy azt szeretné, hogy mi küldjünk futárt a csomagért. Az email-ben legyen szíves megírni, hogy milyen termékre cseréljük ki az Ön által visszaküldendő tételeket.

Kérjük készítse össze a csomagot, eredeti csomagolásában, sérülésektől mentesen.

A GLS csomagszolgálat a következő napokban érkezik,(erről e-mailt küldünk) átadja a csere csomagot és felveszi az Ön által összekészített csomagot.

A cimke, amit az Ön által összekészített csomagra kell ragasztania a csere csomagban, vagy a csomagra ragasztott zacskóban lesz megtalálható.

A csomagcsere szolgáltatás költsége: 2.990 Ft. Ezt az összeget utánvéttel kell fizetnie.