Ardon cipő Rasper S1P G3164 kompozit-kevlár szürke-piros

Ardon cipő Rasper S1P G3164 kompozit-kevlár szürke-piros
Márka
Ardon
Méret
18 836 Ft
Termékleírás:
A RASPER alacsony cipő a szürke és a vörös elegáns kombinációjával lenyűgözi. A gondosan feldolgozott anyagok jól megbirkóznak a műhely igényes környezetével és a gyakori kifutással. A szár alsó része a szarvasbőr és a szövet.

A levegős anyag könnyű és lélegző, a kanócok jól eltávolítják a bőrt, lehetővé teszik, hogy szabadon lélegezzen, és növeli a kényelmet egész nap viselt állapotban. A biztonsági elemeket egy összetett lábujj képviseli, amely megvédi a láb érzékeny részét a sérülésektől.
A talp PU és gumi anyagból készül. A talp elég rugalmas, jól reagál a láb természetes mozgására, és ugyanakkor hatékonyan tompítja a kemény futópadokat. Az erős minta megakadályozza a csúszást vagy a rossz futófelületet.
A biztonsági cipő jól alkalmazkodik, a cipő szélességét úgy is beállíthatja, hogy rögzíti. A Kevlar talpbetét és az ergonómikus alakítás biztosítja a cipő jó rögzítését a lábán bármilyen mozgás közben.
A RASPER S1P kiváló alternatíva nemcsak a műhelyben végzett munkához, hanem a sporttevékenységekhez és a természetben tartózkodáshoz is. A cipő nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és 36-48 méretben kapható.
biztonsági cipő
kompozit talppal és Kevlar talpbetéttel
légháló felső
fém alkatrészek nélkül
anyag: velúr bőr, anyag
talp: PU / gumi, 300 ° C-ig ellenálló
szabvány: EN 20345

Adatok
Jelmagyarázat
Szín
Barna
Termék mérete
36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
Védelmi szint
S1P
Típus
Cipő
Ruházat fajtája
Lábbeli
Anyag
Velúrbőr
Védelmi tulajdonság
Talplemez
Cikkszám
LF01765
Hasonló termékek